about

Den plynové mobility CNG - LNG - Biometan, 2. 9. 2020

čtvrtek, 20. srpna 2020, 11:15

Den plynové mobility je jednodenní akce, na které se 2. září 2020 představí současná a připravovaná nabídka osobních a nákladních aut s pohonem na zemní plyn (CNG, LNG) a obnovitelný biometan, které automobilky uvádějí na český trh. Účastníci se seznámí s jejich výhodami, ekologickým přínosem a bezpečností provozu včetně možností nákupu, plnění palivem a servisováním.

Den plynové mobility je připravovaný pro firmy a podnikatelské subjekty, státní správu a místní samosprávu, politickou reprezentaci a média. Účastníci mají možnost prohlédnout si vystavená auta a technologie plnění CNG a LNG a konzultovat dotazy s jejich výrobci, dealery a provozovateli, seznámit se s připravovanými strategickými cíli a nástroji rozvoje čisté mobility do roku 2030 v České republice a Evropské unii.

Den plynové mobility se koná v areálu Pražské plynárenské v Praze 4 - Michli, kde je výstavní plocha se stánky a exponáty partnerů přístupná od 9 do 16 hodin. Odborné semináře a firemní prezentace partnerů Dne plynové mobility probíhají podle programu po celý den v přilehlých konferenčních sálech. Pro účastníky akce je v průběhu celého dne také zajištěné občerstvení.

Odkazy: